Gespecialiseerd in ontwerp, aanleg & onderhoud van tuinen

  • 06 23093201
  • info@astuinen.nl

Tuinontwerp

A-S Tuinen maakt met passie een ontwerp voor de basis van jarenlang tuinplezier. Uw wensen, de mogelijkheden die uw perceel biedt en onze verrassende ideeën komen hierin samen. Ontwerpen is keuzes maken. Keuzes voor een indeling, zichtlijnen, beplanting en materialen. Wij garanderen een unieke tuin die bij u past en waarvan u jarenlang plezier aan zult beleven.

Kennismakinggesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. We inventariseren uw tuinwensen en ideeën, we bekijken de mogelijkheden die uw perceel bied. Wij letten in het bijzonder op bouwkundige elementen, hoogteverschillen in de tuin, stand van zon/schaduw, afmetingen en indeling van de gevel van het huis, planten of bomen die behouden moeten worden, kortom… Inventarisatie gaat aan doelgerichte creatie vooraf!

Concept tuinontwerp

De basis is hierbij gelegd. De indeling wordt weergegeven in een schets of digitaal 3D ontwerp. Hierin worden uw wensen en ideeën verwerkt en worden door ons suggesties gedaan van toepasbare materialen die het ontwerp versterken. Dit concept wordt met u besproken en nader toegelicht en op basis hiervan maken wij een definitief tuinontwerp.

Definitief tuinontwerp

Het definitief tuinontwerp is een gedetailleerde tekening op schaal. In het definitieve ontwerp worden bouwkundige elementen, verharding, verlichting, beplanting en andere objecten weergegeven. Hierdoor ontstaat er een realistisch beeld van uw tuin.

Bekijk hier een voorbeeld van een 3D ontwerp (als de link niet werkt in uw webbrowser, probeer dan Google Chrome)

Beplantingsplan

Het beplantingsplan dat als laatste gemaakt zal worden geeft inzicht in de te gebruiken soort beplanting, de Latijnse namen, de hoeveelheden, zon/schaduw en bijzonderheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de vier seizoenen, soorten, kleuren en natuurlijk uw wensen. U zult iedere maand met genot naar uw tuin kijken. Een beplantingsplan met veel variatie!

Hovenier nodig? Bel: 06-23093201

Over ons

A-S tuinen is een hoveniersbedrijf gelegen in regio Someren. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, aanleg & onderhoud van tuinen.

Icon Nijssen Media