Gespecialiseerd in ontwerp, aanleg & onderhoud van tuinen

  • 06 23093201
  • info@astuinen.nl

Onze manier van werken

Over ons

A-S Tuinen is een jong, enthousiast en betrouwbaar hoveniersbedrijf. Of het nu om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud gaat, wij vinden het belangrijk dat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent. Bij ons staat centraal: duidelijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

  • Wij lichten u duidelijk in over de mogelijkheden van uw nieuwe tuin, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen.
  • U ontvangt van ons een op maat gemaakt tuinontwerp en een duidelijke offerte, waarin de werkzaamheden en begroting helder toegelicht worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
  • Bij al onze werkzaamheden kunt u er van uitgaan dat wij ons altijd aan de afspraken houden. Wij houden van een duidelijke communicatie waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.
  • We hebben ruime ervaring en verzorgen ook de communicatie met onderaannemers voor u. Allen werken onder onze verantwoordelijkheid en hebben hetzelfde doel: Kwalitatief perfecte tuinen maken.

Aaron Smits Eigenaar / Vakbekwaam hovenier

Na de middelbare school behaalde Aaron zijn Vakbekwaam Hoveniersdiploma in 2013. Hierna heeft Aaron veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven voordat hij in 2017 zijn eigen hoveniersbedrijf is begonnen. Uw wensen en ideeën zijn voor Aaron het uitgangspunt. Samen met het gehele team is het zijn ambitie om uw wensen en ideeën te verwezenlijken!

Een nadere kennismaking geeft een verhelderend beeld van onze creativiteit en werkwijze.

Hovenier nodig? Bel: 06-23093201

Over ons

A-S tuinen is een hoveniersbedrijf gelegen in regio Someren. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, aanleg & onderhoud van tuinen.

Icon Nijssen Media